Маріупольська «Vezha» запрошує на тематичні екскурсії


З початку нового року близько 200 людей відвідали екскурсію Вежею. Серед відвідувачів, як місцеві жителі, які хочуть більше дізнатись про рідне місто, так і гості Маріуполя.

Найпопулярнішими на сьогодні залишаються екскурсії за темою: «Вежа та Віктор Нільсен» і «Вежа та Європейські куточки Маріуполя». Перший варіант екскурсії дозволяє детально ознайомитися з діяльністю видатного архітектора у Маріуполя та за його лаштунками. Другий варіант, а саме «Європейські куточки», популярні завдяки поєднанню незвичайних архітектурних об'єктів нашого міста у цій екскурсії. Гід на оглядовому майданчику Вежі показує візуальний ряд з фото Старого Маріуполя та розповідає історію кожної будівлі. Також відвідувачі можуть порівняти історичні фото міста з сучасним краєвидом.

«З початком весни зазвичай у Вежі активно готується новий екскурсійний сезон, тож гіди вже складають нові екскурсійні маршрути містом. Найпопулярнішим маршрутом минулого сезону традиційно була «Історична прогулянка Маріуполем», але у сезоні було багато гастроекскурсій та інтерактивна прогулянка на сігвеях. Цієї весни на містян та гостей міста чекають нові гастроекскурсії та історичні маршрути», - повідомляє адміністратор «Vezha».

Джерело: https://mariupolrada.gov.ua

Категорії: Новини Маріуполя

26.02.2021 12:43