Поліцейські знайшли втікачів - вихованців Маріупольського дитячого центру

В <a href=http://guru.ua/berdjansk/ target=_blank>Бердянске</a> из детского лагеря сбежали дети | Информационный портал «ВЕРЖЕ»
Підлітки вирішили покинути виховний заклад задля пошуку пригод у столиці. Вже у сусідньому місті їх знайшли поліцейські та повернули до центру.

До поліцейських звернулися вихователі дитячого реабілітаційного центру «Республіка Пілігрим», які повідомили, що з закладу втекли два вихованця.

На пошуки дітей було орієнтовано інспекторів ювенальної превенції Маріупольського районного управління поліції, всі наряди поліції та патрульних поліцейських.

Правоохоронці опрацювали прилеглу територію, місцеві розважальні заклади, залізничний та автовокзали, а також поспілкувалися зі знайомими хлопців. В ході розшукових заходів поліцейські встановили, що хлопці 12 та 14 років хотіли поїхати до Києва.

Інформацію про підлітків було передано до сусідніх міст та областей. Вже у Волновасі схожих за описом дітей правоохоронці знайшли на залізничному вокзалі.

Виявилося, що діти добралися до сусіднього міста на електричці, а подальшу мандрівку планували продовжити поїздом.

Цілими та неушкодженими підлітків повернули до Маріуполя. Аби історія більше не повторювалася, з ними було проведено профілактичну розмову.

Поліція наголошує: якщо зникла дитина, негайно телефонуйте на лінію «102». Самостійні пошуки, як правило, не приводять до результатів, а дитина може потрапити у біду.


Маріупольське районне управління поліції

Донецької області


Джерело: police.dn.ua/

Категорії: Новини Маріуполя

26.02.2021 12:03