На Леваді Нацкорпус викрив бордель — поліція відкрила кримінальне провадження

На Леваді Нацкорпус викрив бордель — поліція відкрила кримінальне провадження

Активісти Нацкорпусу викликали поліцію в салон еротичного масажу, який працює на Подолі близько 10 років — правоохоронці відкрили кримінальне провадження за утримання місця розпусти

22 лютого активісти «Національного корпусу» потрапили до салону еротичного масажу на вул. Небесної Сотні, 91 та виявили там бордель. Нацкорпус викликав поліцію, яка відкрила кримінальне провадження щодо салону за утримання місця розпусти.

Як повідомив Telegram-канал «КОНГРЕС», активісти попередньо записалися на екзотичну програму за телефоном — таким чином й потрапили до приміщення. Всередині масажного салону Нацкорпус виявив листівки з поміткою 18+, прайс, алкоголь, змінну постільну білизну, інвентар для розваг та таблиці звітності.

Активісти викликали патрульних та слідчо-оперативну групу. Але, за інформацією «КОНГРЕСу», правоохоронці не заходили до приміщення салону, аргументуючи це відсутністю дозволу власника.

Працівники салону, в свою чергу, викликали охорону «Антарес», медиків, рятувальників та вибухотехніків. Після чого зачинилися у приміщенні.

У своєму повідомлені Нацкорпус зазначив, що заява до поліції на діяльність цього закладу написана вже не вперше.

Прайс на алкоголь

Виклик швидкої

Виклик рятувальників

Фото: Фонтанзамільйон у Telegram

Прес-секретар Нацполіції Полтавщини Поліна Ларіна повідомила, що на підставі звернення поліція внесла відомості до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за фактом створення або утримання місць розпусти, а також звідництва (ч.2 ст. 302 КК України).

На відео один з активістів кричить, що цей масажний салон — бордель, який належить Андрію Полонському. Відповідно до відомостей в Єдиному державному реєстрі декларацій, він працює старшим оперуповноваженим ВКР Полтавського відділу поліції.

Слід зазначити, що салон еротичного масажу на вул. Небесної Сотні працює вже понад 10 років.

Нагадаємо, ще у 2011 році «Полтавщина» писала про низку салонів, які надають послуги еротичного масажу.


Источник: www.poltava.pl.ua

Категории: Новости Полтавы

23.02.2021 20:41