В Маріуполі відкрився новий арт-простір для молоді

 NEWS

У понеділок, 25 січня, відбулось відкриття нового простору для творчої молоді в Маріуполі — арт-кластеру «‎Ось» на базі платформи ТЮ. Арт-кластер — це відкритий для молоді простір культурного розвитку, неформальна школа мистецтв та культурного менеджменту.

Під час відкриття команда проєкту представила освітню програму та принципи роботи простору. Зокрема, відкрилась виставка молодого маріупольського митця-графіка Хорхе Фарго, яку можна відвідати у дні роботи арт-кластеру. Інші молоді митці також мали можливість розповісти про свої проєкти та виступити перед публікою з власною творчістю. Вечір відкриття завершився виступом діджейки Jm.Dasha, резидентки вечірок Shum.rave зі Слов'янську.

Арт-кластер «‎Ось» працюватиме за адресою платформи «‎ТЮ» (вул. Митрополитська, 19) та функціонуватиме у будні дні з 13:00 до 19:00 як вільний простір, в якому можна отримати підтримку від менторів або відвідати воркшопи місцевих та запрошених експертів та просто бути собою. Підлітки отримають досвід, знання та навички в різних галузях мистецтва: крафтівізм, колажування, ілюстрація, медіа-арт, сучасна музика, фільммейкінг тощо. Головна мета проєкту — дати підліткам можливість в майбутньому перетворити власне хобі на професію.

Розклад програми можна знайти на сайті проєкту: http://os.cluster.tilda.ws
Всі новини арт-кластеру публікуватимуться на сторінці в Instagram: https://www.instagram.com/os.cluster/

Реалізація проєкту «Арт-кластер «Ось» стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Розвиток Приазов'я» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».
 NEWS
 NEWS
 NEWS


Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

27.01.2021 15:53