Поліція Маріуполя розпочала кримінальне провадження за фактом побиття батьком дитини

Мужчина жестоко избил 9-летнего ребенка с помощью тапка | Петрозаводск  ГОВОРИТ | Газета
До школи із численними синцями прийшла 7-річна школярка. Класний керівник та директор навчального закладу звернулися до поліції. За вказаним фактом розпочато розслідування. Поліцейські закликають дітей не боятися звертатися по допомогу та не замовчувати свої проблеми.
Численні гематоми та забої на тілі дитини виявила класна керівниця. У ході розмови, дівчинка зізналася, що травми їй завдав батько. Директор школи повідомила про це до поліції.
На адресу проживання вказаної родини виїхали інспектор ювенальної превенції Кальміуського відділення поліції та працівники служби у справах дітей.
Встановлено, що вихованням доньки займається 30-річний батько. Нині правоохоронці проводять з ним профілактичну роботу, аби подібне «виховання» у родині більш не повторювалось.
За фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
Поліція нагадує: Миттєво покликати правоохоронців на допомогу можна завантаживши на свій мобільний телефон додаток «My Pol» ( безкоштовно, у Play Маркет чи App Store). Якщо у вас немає часу на здійснення дзвінка ( номер 102) цей додаток дає змогу екстрено викликати наряд поліції натисканням лише однієї кнопки. Додаток простий у використанні, діти самостійно можуть встановити його на свій мобільний, щоб у разі небезпеки мати можливість швидко звернутися за допомогою.

Джерело: mariupol-police.dn.ua/

Категорії: Новини Маріуполя

04.12.2020 12:05