Маріупольцю, який жорстоко вбив жінку та сховав її тіло у колекторі, загрожує довічне позбавлення волі


Під процесуальним керівництвом Маріупольської місцевої прокуратури №1 завершено досудове розслідування стосовно 57-річного мешканця м. Маріуполя, який обґрунтовано підозрюється в умисному вбивстві жінки, вчиненому з особливою жорстокістю з корисливих мотивів та розбійному нападі (п. п. 4, 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 5 вересня 2020 року чоловік запросив до себе у гості знайому. Під час спілкування між ними виник словесний конфлікт, у ході якого господар будинку наніс жінці близько 10 ударів каменем по голові, після чого, схопивши зі столу кухонний ніж, завдав ним потерпілій близько 15 ударів в область грудної клітини.

Коли жертва перестала подавати ознаки життя, зловмисник заволодів її золотими прикрасами і грошима. Для того, щоб позбутися доказів вчиненого вбивства, чоловік загорнув тіло жінки у ковдру, виніс на подвір’я та викинув у колектор, який замаскував шифером, камінням та залив водою.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.


Відділ інформаційної політики

Донецької обласної прокуратури

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

03.12.2020 11:15