У Полтаві почала діяти «червона» зона: кінотеатри припинили свою роботу

На вимогу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, кінотеатри Multiplex та Wizoria припинили демонстрацію фільмів у Полтаві

З 19 жовтня у Полтаві почала діяти «червона» карантинна зона. У місті заборонено відвідування закладів освіти (окрім дитсадків), закладів сфери культури, кінотеатрів, закладів розважальної діяльності, установ соціального захисту.

Мережі кінотеатрів повідомили, що у зв’язку із посиленням карантину у Полтаві скасували покази фільмів. Мережа кінотеатрів Multiplex, крім Полтави, не працює

у Харкові, Чернігові, Хмельницькому. Ці регіони також перейшли «червону» зону. Мережа Wizoria призупинила демонстрацію фільмів у полтавських кінотеатрах «Колос» та «Конкорд». У Києві та Миргороді мережа кінотеатрів Wizoria працює.

Зазначимо, що на сайтах кінотеатрів Полтави ще стоять прем’єрні покази стрічок на 22 жовтня. Однак, кінотеатри призупинили свою роботу на невизначений термін.

Нагадаємо, що ще до потрапляння Полтави у «червону» зону театр ім. Гоголя скасував показ вистав та перейшов на дистанційну роботу.

Довідково. Упродовж останньої доби у Полтавській області зафіксували 174 лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірусну інфекцію, з яких 121 у Полтаві. Показник захворюваності, за яким визначають рівень епідемічної небезпеки, у Полтаві складає 582 випадки на 100 тисяч населення. Щоб вийти з «червоної» зони цей показник повинен бути менше 320.

Микола ЛИСОГОР, «Полтавщина»


Источник: www.poltava.pl.ua

Категории: Новости Полтавы

19.10.2020 13:45