Патрульні Маріуполя притягнули до відповідальності водія, який вдарив автомобіль та втік (ВІДЕО)

Подія сталася в Центральному районі на проспекті Металургів. Водій Ford рухався заднім ходом, не переконався в безпечності маневру та зіткнувся з ВАЗ 2109, що стояв позаду. Про це повідомляє Патрульна Поліція Донецької області.  
Почувши удар, винуватець вийшов з машини, оглянув свій автомобіль, після чого поїхав. Відеореєстратор в автомобілі ВАЗ допоміг патрульним виявити винуватця та скласти протокол. Наразі його очікує судове засідання.
Патрульна поліція нагадує водіям: якщо ви стали учасником ДТП, згідно п. 2.10 ПДР України
а) негайно зупиніть транспортний засіб і залишайтеся на місці пригоди;
б) увімкніть аварійну сигналізацію і встановіть знак аварійної зупинки;
в) не переміщуйте транспортний засіб і предмети, що мають причетність до пригоди;
г) надайте першу допомогу потерпілим, викличте карету швидкої допомоги, а якщо це неможливо, зверніться за допомогою до присутніх і відправте потерпілих до лікувального закладу;
ґ) у разі неможливості надати допомогу, відвезіть потерпілого до найближчого лікувального закладу своїм транспортним засобом, попередньо зафіксувавши розташування слідів пригоди, а також положення транспортного засобу після його зупинки;
д) повідомте про ДТП поліцію, запишіть прізвища та адреси очевидців, чекайте прибуття поліцейських;
е) збережіть сліди пригоди, організуйте об’їзд;
є) до проведення медичного огляду не вживайте без призначення медичного працівника алкоголю, наркотиків, а також лікарських препаратів, виготовлених на їх основі.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

16.09.2020 10:38