За хабар та без: громадяни в двох випадках здійснили невдалі спроби переміщення валюти через КПВВ "Новотроїцьке" понад норми


Зелені берети відповіли чоловікові відмовою та направили повідомлення про припинення злочину за ст. 369 ККУ до Нацполіції напередодні. Про це повідомляє прес-служба Донецького прикордонного загону.

Не зважаючи на інформування громадян про правила перетину лінії розмежування та карну відповідальність за хабарництво - прикрі випадки продовжуються. Так, цього разу громадянин, рухаючись на власній автівці до ТОТУ, з приховуванням в особистих речах та конструктивних особливостях автомобіля, провозив кошти (47400 грн. та 1000 доларів США), які було виявлено спільною оглядоврю групою в складі прикордонників та ДФС.

Чоловік спробував "вирішити питання" на свою користь та для уникнення адміністративної відповідальності запропонував 5000 грн. за свій безперешкодний пропуск через лінію розмежування. Від пропозиції прикордонники відмовилися та передали особу разом з готівкою Нацполіції.

В цей же день інший громадянин, рухаючись на виїзд до ТОТУ спробував провезти кошти у сумі 3500 євро та понад 370 доларів США, по даному факту складено протоком про адмінправопорушення за ч.1 ст. 204-3.

Донецький прикордонний загін НАГОЛОШУЄ: за пропозицію військовослужбовцям неправомірної вигоди загрожує відповідальність за ст. 369 ККУ.
Нет описания фото.
На изображении может находиться: 1 человек
Нет описания фото.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

04.08.2020 11:58