Маріупольський загін Морської охорони відзначив 26 річницю (Фото, Відео)

Маріупольський загін Морської охорони відзначив 26 річницю (Фото, Відео)

Понад 6 років моряки прикордонники на Азові виконують завдання на передовій на сході України, спочатку у зоні АТО, тепер у складі Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation.
В умовах карантинних обмежень урочисті заходи були досить стриманими, однак, незважаючи на це, до загону-іменинника та його персоналу завітали представники командування ООС, заступник міського голови Маріуполя, радник голови Донецької державної обласної адміністрації, представники керівництва військово-цивільної адміністрації, органів місцевого самоврядування. Про це повідомили у Маріупольскому загоні Морської охорони.
Корабельно-катерний склад, не задіяний в службі у віддалених морських районах, прикрашений на честь Дня частини прапорами розцвічування, вітав гостей свята на рейді у морі.
За старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання службово-бойових завдань 12 захисників морських кордонів нагороджені відзнаками командувача ООС - «Козацький хрест» ІІІ, ІІ та І ступенів.
Понад 60 військовослужбовців отримали почесні грамоти, подяки та подарунки від керівництва Держприкордонслужби, регіонального управління та командування загону.
За мужність, відвагу, патріотизм, проявлені під час виконання службових завдань в зоні ООС голова Донецької обласної державної адміністрації нагородив командира загону капітана 1 рангу Миколу Левицького.
У вітальній адресі Начальник Регіонального управління Морської охорони відзначив, що історичні здобутки загону із славним бойовим шляхом, сумними втратами, які не можна пробачити й забути, і щоденним подоланням труднощів, наражанням на небезпеку у протистоянні з ворогом, заклали ту саму загартовану команду, яка творить досягнення сьогодення. «Я щиро впевнений, що професіоналізм та життєвий досвід Вашого колективу стануть запорукою подальших успіхів у благородній справі служіння Україні!», - підсумував контр-адмірал Олег Костур.


Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

01.08.2020 10:21