У Гребінці відкрили поліцейську станцію, яка обслуговуватиме 25 населених пунктів

У Гребінці відкрили поліцейську станцію, яка обслуговуватиме 25 населених пунктів

В області це вже буде 10-та поліцейська станція, яка працюватиме на перетині місцевої дороги та дороги державного значення

2 липня у Градизьку відкрили поліцейську станцію, яка обслуговуватиме 25 населених пунктів та понад 25 тисяч людей. Як повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини, вона розташована на 220 кілометрі дороги державного значення (Н-08) «Київ — Дніпропетровськ — Запоріжжя», на перехресті вулиць Київської та Гвардійської.

Іван Вигівський, начальник поліції Полтавщини, наголосив:

— Місце розташування поліцейської станції обрали обґрунтовано. Насамперед через те, що у цій ділянці селищний автошлях перетинається з дорогою державного значення. І, відповідно, тут проходить щільний «потік» транспорту, зокрема великовагового, що створює додаткове навантаження на вулично-шляхову мережу. Друга вагома причина — висока аварійність. Третя — значна кількість повідомлень про злочини та події, що надходить до поліції від жителів Градизька та прилеглих сіл.

На поліцейській станції щодобово працюватимуть дільничні офіцери та наряд групи реагування патрульної поліції. «Периметр» їх повноважень охоплює одну селищну та сім сільських рад Глобинського району. Територія обслуговування включає 25 населених пунктів, в яких проживають понад 25 тисяч людей.

Першу поліцейську станцію на Полтавщині відкрили у Ланнівський ОТГ Карлівського району.


Источник: www.poltava.pl.ua

Категории: Новости Полтавы

02.07.2020 23:18