Декоративна косметика Clinique

Косметика Clinique — відмінний зразок не лише якісних та ефективних, але й нешкідливих засобів. Завдяки тісному співробітництву з медичними інститутами та професійними косметологами, бельгійському виробникові вдалося створити продукти, які гарантують швидкий та помітний результат, відповідають суворим європейським нормам та цілком безпечні для дівчат із найчутливішою шкірою.

Як відрізнити оригінал від підробки

Косметика Clinique досить популярна, тому шахраї часто намагаються під її виглядом проштовхнути на ринок неякісні підробки. Проте існує кілька дієвих способів визначити контрафактний товар:

  • Наявність сертифікату. Магазини мусять надавати сертифікат якості на кожен представлений в асортименті товар, адже відмова є порушенням закону.
  • Зовнішній вигляд. Пакування оригінального продукту має бути виготовлене із якісних матеріалів, акуратні чіткі надписи та герметичну плівку, яка гарантує, що товар новий. Шахраї зазвичай економлять на упаковці, чим часто видають себе, або ж міняють букви у назві випускаючи репліку низької якості зовнішньо схожу на оригінал. Також варто звертати увагу на те, щоб пакування містило усю необхідну інформацію: повну назву, склад продукту, дату виготовлення та термін придатності.
  • Штрих-код та серійний номер. За першими цифрами штрих-коду можна визначити країну-виробника. У випадку з косметикою Клінік це має бути Бельгія. В серійному номері, що складається з певних цифр та букв зашифровано дату виробництва або термін придатності. При наявності зовнішнього пакування код дублюється ще й на самому продукті.
  • Вартість. Низька ціна майже завжди вказує на підробку, адже оригінальна продукція преміум сегменту ніколи не продається із величезними знижками, а використовуючи контрафакт існує ризик не лише не отримати результату, але й зіпсувати шкіру або зіштовхнутися зі складною алергічною реакцією.

Експериментуємо разом з Clinique

Продукти мають безпечний та унікальний склад, який не тільки дозволяє створити стійкий макіяж, а де й доглядає за шкірою у період, коли на неї нанесено косметику.

В асортименті декоративної косметики бренду є все необхідне для створення яскравих денних та вечірніх образів і безпечних експериментів із зовнішністю:

  • Для обличчя — праймери, тональні основи, популярні засоби ВВ та СС, консилери, рум'яна, пудри, продукти для контурінгу, які забезпечать ідеальний тон шкіри та допоможуть скорегувати недоліки.
  • Для губ — помади актуальних насичених кольорів, контурні олівці та яскраві блиски, що містять доглядаючі компоненти та попереджають пересушування ніжної шкіри.
  • Для очей — унікальні туші для вій з різними ефектами (подовження, підкручування, надання об'єму), стійкі підводки та м'які олівці, яскраві тіні для повік зі стійкими безпечними формулами, що підходять навіть власницям чутливих очей і дівчатам, що носять контактні лінзи.

Асортимент в інтернет-магазині eZebra

Ми пропонуємо купити косметику Clinique за привабливими цінами. В каталозі представлені оригінальні засоби бренду, що постачаються напряму з Європи. Підібрати необхідні товари допоможуть вбудовані фільтри та детальні описи, а завдяки швидкій доставці покупки вже за 1-3 дні можна буде отримати у зручному відділенні компанії перевізника в Києві, чи будь-якому іншому регіоні України.


19.06.2020 12:42