У Маріупольській бригаді НГУ завершились збори кулеметників

У Маріупольській бригаді НГУ завершились збори кулеметників
Протягом п’яти днів, гвардійці під керівництвом досвідчених офіцерів та інструкторів з бойової підготовки вдосконалювали свої навички ведення сучасного бою на заняттях з вогневої підготовки, інженерної, тактичної та військово-медичної підготовки.

За словами керівників занять – метою їх є підвищення професійного рівня бойових навичок у володінні різними штатними зразками озброєння та активного впровадження передового досвіду у виконанні завдань за призначенням.

Гвардійці під час проведення зборів удосконалювали практичні навички щодо ведення вогню по різноманітних цілях і вмілого його корегування, тренували прийоми прихованого пересування на полі бою, вибір і зайняття вогневих позицій, їх обладнання, маскування та швидкої зміни, в разі необхідності надавати першу медичну допомогу.
«Загалом під час проведення зборів гвардійці показали гарні результати, що свідчить про їх готовність впевнено виконувати бойові завдання, захищаючи нашу державу», – розповідає керівник зборів майор Максим Грідчин.
На изображении может находиться: один или несколько человек, люди гуляют, дерево, небо и на улице
На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице


Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

05.06.2020 12:51