Сьогоднішні іменинники - два бойових побратими, що боронять морські кордони на Азові

Сьогоднішні іменинники - два бойових побратими, що боронять морські кордони на Азові
Корабель Морської охорони "Донбас" та катер проекту "Гриф" ВG-114 мають високі показники служби, брали участь в проведенні багатьох прикордонних операцій та в подіях навколо о. Коса Тузла у 2003, - повідомляє Регіональне управління Морської охорони Держприкордонслужби України.

З 2014, вийшовши з захопленої окупантами Керчі в одному бойовому строю, обидва охоронці кордону Маріупольського загону Морської охорони, вдягнули "камуфляж" і з честю несуть службу у складі Операція обєднаних сил / Joint Forces Operation із стримування ворожої агресії на сході України.

Із вітаннями з нагоди Дня корабля та катера екіпажі отримали цінні подарунки від командування та офіцерів штабу загону у вигляді памятних годинників🕰, оздоблених різьбленим деревом. А військовий капелан отець Уар виконав почесну місію, доручену Митрополитом Київським і всієї України Онуфрієм, вручивши кожному екіпажу відзнаку🏅за жертовність і любов до України.

Приєднуйтеся і ви до вітання з Днем корабля та катера екіпажів, що служать сьогодні, моряків-прикордонників, що пишаються досвідом служби на них.

Бажаємо миру і перемог!

На изображении может находиться: один или несколько человек, небо, на улице и вода
На изображении может находиться: один или несколько человек, шляпа и на улице
На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя Новости Керчи

28.05.2020 15:32