Фестивалю Atlas Weekend у цьому році не буде

Через пандемію COVID-19 щодня в Україні та світі відміняють багато масових заходів, фестивалів, концертів.

Сьогодні про перенесення оголосив один з потужніших літніх музичних фестивалів України Atlas Wekend. Повідомлення з’явилось на офіційній сторінці фестивалю у Facebook.



«Через незалежні від нас обставини, Atlas Weekend відкладається до наступного року. У зв'язку з пандемією COVID-19 ми не можемо наражати на небезпеку наших гостей, команду фестивалю і наших артистів, отримавши її цього літа.»

Проведення наступного Atlas Weekend заплановано на 6-11 липня 2021. Квитки, які були продані на цьогорічний фестиваль будуть дійсні у наступному році. Але якщо ви хочете повернути квитки – така можливість також є. Детальні інструкції опублікують на офіційній сторінці Atlas Weekend найближчим часом.

Хоча організатори закликають не поспішати повертати квитки: адже зараз вони активно працюють над збереженням оголошеного лай-апу та ведуть переговори з усіма артистами. А також працюють над розширенням списку артистів на AW 2021.

У публікації також зазначають, що зараз йде підготовка до спеціального проекту, який відбудеться восени. Деталі обіцяють оприлюднити найближчим часом.


Категорії: Новини Києва

30.04.2020 15:24