Слов'янські оперативники затримали чотирьох наркозбувальників

Троє затриманих дилерів збували наркозалежним громадянам метадон, ще один - марихуану. Всі фігуранти поміщені до ізолятору тимчасового тримання. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Викриттю наркоторговців передував ретельний аналіз криміногенної ситуації. Під час оперативних заходів поліцейські документували незаконну діяльність підозрюваних і формували доказову базу.

У вихідні оперативники і слідчі під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури затримали чотирьох осіб за підозрою у збуті наркотиків на території Слов'янська та району.

Серед затриманих - 51-річний житель Миколаївки і троє жителів Слов'янська: дві сестри 34 і 38 років та 29-річний чоловік. Слов’янці торгували метадоном, а інший підозрюваний збував марихуану.

У результаті обшуків за місцем проживання зловмисників поліцейські вилучили наркотичну сировину та мобільні засоби зв’язку.

Усі фігуранти неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності, зокрема за наркозлочини.

Вилучені наркотики направлені на експертизу, встановлюється канал їх постачання.

За всіма фактами відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Наркозбувальників затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.



Слов'янський відділ поліції

Донецької області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Славянска

28.04.2020 12:07