На Рівненщині велопарк Ремельський готує для гостей нові маршрути


В цьому році велопарк "Ремельский", який розташований поблизу села Ремель, на Рівненщині, підготував нові туристичні маршрути. Крім велодоріжок, туристам пропонують відвідати не менш цікаву локацію – туристично-пішохідний об’єкт "Стежка любові", яка нагадує "Тунель кохання" в Клевані.

Про це повідомляється на офіційному сайті Рівненської обласної державної адміністрації.

За словами начальниці управління культури і туризму Рівненської ОДА Любові Романюк, відкриття велосезону було заплановано на 3 травня, проте початок активного відпочинку відклали до остаточного завершення карантину.

На сьогоднішній день територією велопарка проходить 70 кілометрів трас різного рівня складності і шість основних маршрутів. До початку сезону заплановано відкриття ще трьох маршрутів, один серед яких – родинний.

"Особливо хороша стежка навесні, коли оживає природа і цвітуть конвалії. У лісі навіть є місце, до якого приїжджають жінки, які мріють про дітей, але не можуть завагітніти", – зазначила Любов Романюк.

Частина лісового масиву, в якій розташувався велопарк називають "Країною мурашників" через велику кількість місць проживання мурах – тут був створений оглядовий майданчик, з якого можна спостерігати за життям комах.

"На сьогодні вирішуються два основні питання для того, щоб велопарк став ще більш привабливим та зручнішим для туристів – можливість будівництва автостоянки та відкриття велопрокату. Але, зважаючи на ініціативність місцевої громади та обласної влади до розвитку туристичної галузі, ці кроки поступово будуть вирішені", – розповів голова правління садового товариства "Західний" Микола Гапончук.


Джерело: www.rv.gov.ua

Категорії: Новости Ровно

13.04.2020 16:48