У Маріуполі нетверезий водій в’їхав у дерево, тікаючи від патрульних (ВІДЕО)


Повідомлення від небайдужого мешканця Лівобережного району надійшло патрульним напередодні ввечері. Чоловік повідомляв, що з парковки супермаркету збирається виїхати нетверезий водій на автомобілі Geely. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Донецької області.

Під’їжджаючи за адресою виклику інспектори помітили вказаний автомомбіль, який рухався з порушенням ПДР. На вимогу поліцейських водій не зупинився, а навпаки пришвидшився та намагався втекти вулицями приватного сектору. Врешті чоловік не впорався з керуванням та в’їхав у дерево.

На щастя, 32-річний водій не постраждав. Під час спілкування з ним поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, що підтвердилося результатом Драгеру — 2,10 проміле. За не притягнення до відповідальності чоловік запропонував патрульним неправомірну вигоду у 1000 гривень.

На місце викликали слідчих Лівобережного відділення поліції для подальшого з’ясування обставин, а на керманича склали протоколи за вчинення ДТП та їзду у п’яному стані.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

08.04.2020 12:32