Майже півтора кілометри заборонених знарядь лову за тиждень виявили прикордонники

Майже півтора кілометри заборонених знарядь лову за тиждень виявили прикордонники

Боротьба з незаконними виловом біоресурсів триває. Так, лише за тиждень під час патрулювань акваторії Азовського моря військовослужбовцями Донецького прикордонного загону було виявлено та вилучено 25 сіток, довжиною майже півтора кілометри, а також два заборонених знаряддя лову типу "павук". Про це повідомляє прес-служба Донецького прикордонного загону.

Протягом тижня прикордонниками було складено чотири протоколи за ст. 85 КУпАП за грубе порушення правил рибальства, порушення правил любительського та спортивного лову та один протокол за ч. 1 ст. 249 ККУ - незаконне зайняття рибним, звіриним або
іншим водним добувним промислом.

Окрім цього, не зважаючи на постійну інформаційну роботу, продовжують громадяни виходити в море з невстановлених пунктів базування та не маючи при собі документів, чим ризикують не лише отримати штраф, а й потрапити в неприємності, а саме - бути затриманими представниками ФСБ РФ. За порушення прикордонного режиму - вихід в море поза встановленим обєктом базування та не маючи при собі документів, на громадян було складено 7 протоколів за ст. 202 КУпАП.

Прикордонники закликають громадян діяти згідно чинного законодавства - не шкодити природному світу України та не ризикувати власною безпекою.
На изображении может находиться: один или несколько человек, небо, океан, на улице, природа и вода

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

06.04.2020 12:12