"Буковель" тимчасово зупинив роботу через карантин


З сьогоднішнього дня, 25 березня туристичний комплекс «Буковель» (Карпати, Івано-Франківська область) зупинив роботу підйомників і достроково закінчив зимовий сезон 2019-2020.

Про це повідомляє прес-служба ГК «Буковель», на офіційному сайті комплексу.

Таким чином гірськолижний курорт долучається до жорсткого карантину, впровадженого Українським урядом. Каратнин розповсюджується на всі послуги, на всій території комплексу. Від сьогоднішнього дня усі сервіси комплексу будуть закриті.

«Нам дуже сумно це констатувати. Погодні умови чудові, сезон катання міг тривати ще досить довго. Станом на зараз немає жодних юридичних причин для закриття, але в цій ситуації ми розуміємо, що кожен наступний день функціонування курорту - це гіпотетичний, додатковий ризик для життя та здоров'я наших гостей. А це те, чим ми не можемо і не будемо ризикувати. » - йдеться у повідомленні.

Основною причиною закриття комплексу є «відсутність достовірної інформації» щодо розповсюдження корона вірусу: «Саме тому ми вирішили не ризикувати здоров'ям наших гостей і прийняли рішення про дострокове завершення зимового сезону.»

Туристів, які забронювали проживання в готелях "Буковель" на найближчий період, закликають не хвилюватись: «Усім нашим гостям, які через ці обставини не зможуть скористатись заброньованими послугами, просимо писати звернення на пошту web@bukovel.com для позитивного вирішення цього питання.»


Джерело: bukovel.com

Категорії: Новости Буковели

25.03.2020 15:28