В Маріуполі найсильніших визначила «Звитяга ВМС»

 NEWS
Вдев’яте військовослужбовці різних силових структур і відомств зібралися разом на турнірі з кросфіту «Звитяга ВМС». Нацгвардійці традиційно долучилися та продемонстрували силу і спритність. Цього разу турнір проходив у маріупольському спортивному клубі «IRON GYM».
Участь у змаганнях взяли чоловіки, в командах по два спортсмени та жінки, які виступали індивідуально. Всього у спортивному заході змагались понад 40 атлетів із різних куточків України. Від Нацгвардії цьогоріч виступили представники військової частини 3057.
Змагання складалися з трьох комплексів вправ. Учасники виконували стандартні вправи, які можна комбінувати у безлічі варіацій, з акцентом на гімнастичні елементи як на силу, так і на витримку.
«Ми тут всі військові з різних підрозділів, але ми одну країну захищаємо, проти одного ворога боремось. Тому тут немає конкурентів, є тільки побратими, які змагаються між собою», ‒ пояснив гвардієць військової частини 3057 старший лейтенант Андрій Федоренко.
Серед чоловічих команд кращі результати показали патрульні поліцейські з Києва, друге місце посіла команда «Авіація» з Миколаїва, третє дісталося команді маріупольських поліцейських «Кроссфіт».
З кожним роком «Звитяга» приваблює все більше бійців різних силових структур і відомств. Хлопці розповідають, що кросфіт – це найкраще тренування, аби підняти показники швидкості, витривалості та сили, яких вимагає виконання бойових завдань. Тож військові вже думають над напрацюванням техніки та готуються до наступних змагань.

 NEWS

 NEWS

 NEWS

Вадим Вигінний

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя Новини Миколаєва

02.03.2020 10:31