Поліція Донеччини посилює комплекс заходів з детінізації економіки – Микола Семенишин

Поліція Донеччини посилює комплекс заходів з детінізації економіки – Микола Семенишин

Про це повідомив начальник поліції Донеччини під час спільної наради по формуванню робочих груп з протидії незаконному гральному бізнесу, надрокористуванню, обігу деревини, тютюнових виробів, пального, спирту та лікеро-горілчаної продукції.

У спільній нараді взяли участь керівництво поліції Донеччини, представники облдержадміністрації, обласної прокуратури, прикордонного загону, продспоживслужби, фіскальної та податкової служб, служби з надзвичайних ситуацій, геології та надр України, обласного управління лісового та мисливського господарства, патрульної поліції та громадськість.

Зокрема, від поліції Донеччини до складу робочих груп увійдуть співробітники Департаменту стратегічних розслідувань, Департаменту кіберполіції та Департаменту патрульної поліції. Також посилиться робота з поліцейськими зі складу операції Об’єднаних сил.

Начальник поліції Донеччини Микола Семенишин наголосив на підвищенні рівня міжвідомчої взаємодії, обміну інформацією та підкреслив про готовність всіх підрозділів поліції на оперативне реагування на заяви та повідомлення.

Крім того, очільник обласної поліції відзначив позитивну динаміку в сфері протидії грального бізнесу. Адже кримінальні провадження, відкриті за фактами таких правопорушень, вже спрямовано до суду.

 

Відділ комунікації поліції

Донецькій області


Источник: guru.ua

Категории: Новости Мариуполя Новости Винницы

27.02.2020 09:24