На Донеччині 47 нових поліцейських присягнули на вірність українському народу

Лави Національної поліції чотирьох областей поповнили випускники Маріупольського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Донецького юридичного інституту МВС України. З них 29 - служитимуть на Донеччині.

Вчора, 20 січня, в Маріуполі відбувся випуск нових працівників поліції для Донецької, Миколаївської, Рівненької та Черкаської областей, а також міжрегіональних підрозділів Нацполіції.

47 випускників «Академії поліції» ДЮІ поклялися служити та захищати громадян. Більшість з них працюватимуть на Донеччині – дільничними офіцерами поліції та поліцейськими підрозділів забезпечення.

З прийняттям присяги працівника поліції хлопців і дівчат привітали представники Головного управління Нацполіції в Донецькій області, поліції Маріуполя, ветерани МВС, патрульні поліцейські, військовослужбовці, рідні та друзі.

Кращі випускники були відзначені нагородами. Серед них – працівник кінологічного центру поліції Донецької області Степан Єрьоменко, який нарешті вдягнув омріяні погони. Хлопець четвертий рік тренує поліцейських собак, які дбають про безпеку в регіоні та здобувають призові місця на міжнародних змаганнях.

З моменту функціонування Маріупольського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» лави Нацполіції поповнили 1100 кваліфікованих оперативників, дільничних, патрульних поліцейських, поліцейських молодшого складу та поліції особливого призначення.

Джерело: police.dn.ua/

Категорії: Новини Маріуполя Новини Миколаєва

21.01.2020 12:39