Поліцейські відкрили кримінальне провадження відносно громадянина, який «замінував» квартиру у багатоповерхівці Маріуполя

Поліцейські відкрили кримінальне провадження відносно громадянина, який «замінував» квартиру у багатоповерхівці Маріуполя
Повідомлення про намір підірвати багатоповерхівку та прилеглу територію надійшло на лінію «102» від самого зловмисника. На щастя, інформація виявилася хибною. Поліцейські затримали псевдомінера та доставили його до відділу поліції.

Дізнавшись адресу заявника, за декілька хвилин на місце прибула слідчо-оперативна група Центрального відділу поліції, співробітники вибухотехнічної та кінологічної служби ГУНП в Донецькій області, а також інші екстрені служби.

Жителів багатоповерхівки було негайно евакуйовано. Поліцейські перевірили весь будинок та прилеглу територію. На щастя, з’ясувалося, що повідомлення було неправдивим. Загрози життю людей немає.

Зловмисником виявився 38-річний маріуполець.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України«Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження обєктів власності». Покарання передбачене цією статтею передбачає позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

Триває досудове розслідування.

Центральний відділ поліції

Донецької області


Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

14.01.2020 15:18