В Маріуполі співробітники карного розшуку вилучили партію амфетаміна та марихуани

39 згортків синтетичної наркоречовини виявили оперативники у маріупольця, а мешканця Мангуша викрили у збуті канабісу. На правопорушників чекає кримінальна відповідальність. Слідство триває.

Співробітники Центрального відділу поліції встановили 18-річного місцевого мешканця, який зберігав вдома наркотичні речовини. Поліцейські виявили у юнака партію амфетаміна, загальною вагою близько 12 грамів, та 14 згортків марихуани.

Чоловіку інкримінують ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

В Мангуші оперативники ліквідували канал збуту марихуани. Документування злочинної діяльності 33-річного чоловіка тривало кілька місяців. Під час контрольної закупівлі зловмисник був затриманий.

Один згорток канабісу чоловік оцінював у 300 гривень. Наркоторговець передавав наркотик наркозалежним покупцям з рук в руки тільки за попередньою домовленістю, працював в обмеженому колі – виключно з постійними «клієнтами».

Фігурант вирощував наркорослину на власному подвір’ї, обробляв та готував до реалізації. Під час санкціонованого обшуку у будинку наркоділка поліцейські вилучили кущі канабісу, що знаходилися на стадії сушки, та 3 пакети марихуани.

Відомо, що підозрюваний раніше вже був неодноразово засуджений за вчинення майнового злочину та зберігання наркотиків.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає від 4 до 8 років позбавлення волі. 



Відділ комунікації поліції

Донецькій області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

09.10.2019 15:03