Стрілецький тир відновлено – можливостей для підготовки гвардійців більше!

Стрілецький тир відновлено –  можливостей для підготовки гвардійців більше!

У військовій частині 3057 для занять з вогневої підготовки було відремонтовано та відновлено роботу стрілецького тиру.
Близько п’яти місяців знадобилось гвардійцям для того, щоб відремонтувати приміщення стрілецького тиру та підготувати його до проведення практичних занять з вогневої підготовки.
Відтепер рубіж відкриття вогню обладнано чотирма напрямками для стрільби, замість трьох, як це було раніше, що надає можливість збільшити пропускну здатність тиру.
В ході ремонтних робіт стіни тиру були зміцнені та вкриті декоративною сіткою, що сприяє поглинанню звуків від пострілів. Повністю реконструйовано дах будівлі та буферну зону для уловлювання куль.
Відтепер роботу тиру автоматизовано, оператор за допомогою компютера та бездротового з’єднання, може керує рухом мішеней. Підйомники, які приводять в дію мішені, встановлені також нові, поворотного типу.
«Наявність стрілецького тиру на території військової частини, надає нам можливість проводити стрільби незалежно від пори року, погоди і навіть часу доби. Крім того, це економія часу, палива, необхідного для перевезення військовослужбовців на штатні стрільбища», - зазначив заступник командира частини підполковник Олександр Крать.
Нагадаймо, що військова частина 3057 під час штурму незаконними збройними формуваннями в 2014 році була майже повністю зруйнована та розграбована. Минуло п’ять років і маріупольський полк, а тапер вже бригада повністю відновлена і боєздатна.
Вадим Вигінний

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

08.10.2019 12:35