В п'ятницю, 13-е, в Маріуполі відбулася прем'єра шоу "Всупереч"

В п'ятницю, 13-е, в Маріуполі відбулася прем'єра шоу "Всупереч" Палацу культури "Молодіжний". Творчий колектив спробував сили в новому форматі заходу - вечір під відкритим небом.

Палац культури "Молодіжний" розташовується в старовинній будівлі готелю "Континенталь" (кінець ХІХ ст.) та має дуже атмосферний внутрішній дворик. Багато років ця локація була закрита для відвідувачів, останній рік вона отримала нове життя. Маріупольцям припала до душі ідея літніх музичних вечорів.

Програма "Всупереч" - це спільний проект вокальних, театральних та танцювальних колективів, які разом створили своє бачення мистецтва. За ідеєю програми, існує дерево мистецтв, яке об'єднує різні види та жанри, митців в сильную частину суспільства. Разом всі ці "паростки" створюють чудові твори.

"Для наших колективів "Всупереч" став викликом. Ми бажали відійти від стандартного відкриття концертного сезону з набором номерів. Хотілося зробити щось неординарне. Перед нами стояли не прості завдання, але ми їх виконали", - розповідає Євгенія Бузук, художній керівник ПК "Молодіжни".

Художник Маргарита Мех підготувала декорації, перетворив сходи внутрішнього дворику на дерева, повісив на них свічки та декоровані склянки. Все це створювало теплу та світлу атмосферу. Наче глядач знаходиться не в бурхливому центрі міста, а десь у затишку дерев.

Гостям свята показали відривок "Живий сад" з балету "Корсар", авторський номер "Аборигени мистецтва", під час шоу розтілили величезну спідницю, станцювали корейське диско. Вражали, дивували, надихали. 

Марія Кутнякова

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

16.09.2019 15:01