Поліцейські вилучили у маріупольця 20 згортків амфетаміну

Поліцейські вилучили у маріупольця 20 згортків амфетаміну
Чоловік їхав за кермом автомобіля у стані наркотичного сп’яніння. На щастя, поліцейські виявили порушника та відсторонили його від керування транспортним засобом, чим саме попередили можливі тяжкі наслідки. Крім того, у водія були вилучені наркотичні речовини. За такі правопорушення його чекає не тільки адміністративна, але і кримінальна відповідальність.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції Кальміуського відділення зупинили водія, який порушив правила дорожнього руху. Крім того, виявилось, що керманич перебуває у стані наркотичного сп’яніння та до того ж, має при собі можливі наркотичні речовини.

На місце було спрямовано слідчо-оперативну групу Кальміуського відділення поліції. Правоохоронці виявили у салоні автомобіля чоловіка 20 згортків з порошкоподібною речовиною білого кольору. Як пояснив 25-річний маріуполець, це були згортки амфетаміну.

Наразі все вилучене спрямовано на експертизу.

Порушника притягнуто до відповідальності за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами із ознаками алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції). До того ж, відносно останнього відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Центральний відділ поліції
Донецької області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

13.08.2019 15:28