Тернопільській іподром заселили Файні люди.

Вже у цей четвер, 25 липня до Тернополя з'їхались тисячі фестивальників, що б поринути у атмосферу безмежної свободи, файного настрою та музики. 

 Файне місто

 Фестиваль Файне місто триватиме всього 4 дні - з 25 до 28 липня.

 Цього року на Файному місті облаштовано аж 7 сцен. На кожній грають різну музику: від важкого блек-року до електронної. У перший день фесту відвідувачі мали змогу поселитися у наметовому містечку, вивчити локацію та розважитись. Адже окрім музики тут безліч варіантів відпочинку. Перше місце, куди варто зазернути - Музей. Тут зібрані артефакти за весь час існування Файного міста: священна книга свободи, у якій можна написати свої побажання та думки, газети та брошури, що відображають перебіг подій минулих років, забуті речі, серед яких навіть є намет, який минулоріч залишив хтось з фестивальників.

 Файне місто

 Також на території фестивалю є мантрахаус, лунапарк, басейн, спортклуб, геймклуб, центр науки, салон краси та безліч фудкортів і барів. У центрі фестивальної зони, біля місцевої Ратуші можна пройти обряд посвяти у Файні люди, а також обвінчатися. Ці обряди проводить пастор - душа та символ Файного міста. Майже цілодобово на фестивалі звідусіль звучить музика. Вона надихає та єднає однодумців. У перший день фесту, а також у денний і нічний час, активні музичні локації це паб Кайфанемо, Beach stage, Reggae stage та Амфітеатр. У пабі грають, переважно, трибьют-гурти популярних рок-коллективів, на Beach stage панує електронна музика, а Reggae stage збирає прихильників реггі. Амфітеатр має на меті просвітницьку діялтність - тут обговорюють актуальні теми відомі українські письменники, мандрівники та досвідчені лектори, також проходять кінопокази. 
 Файне місто

 Файне місто

 Файне місто

 Основна музична программа розпочалась вчора, 26 липня. На трьох основних сценах (Main stage, Dark stage та Light stage) вже запалили Карна, Epolets, The Hardkiss, Элизиум, Eskimo Callboy, Motanka, Emil Bulls, Bahromа та багато інших популярних українських та закордонних гуртів. А попереду в нас ще 2 яскравих фестивальних дні з потужною музикою, розвагами та файним настроєм! Далі буде...
 Файне місто

Повний фоторепортаж дивіться тут

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Тернополя

27.07.2019 14:16