До Маріупольської частини Нацгвардії із робочим візитом завітала багатонаціональна моніторингова група з США

 NEWS
Офіцери багатонаціональної інспекційної групи зі Сполучених Штатів Америки, Великобританії, Данії та Нідерландів дізналися зустрілися з командуванням військової частини 3057 в Маріуполі.
Моніторингова група прибула в район проведення операції Об’єднаних сил в рамках проведення інспекції регіону згідно з Віденським документом 2011 року «Про заходи зміцнення довіри і безпеки».
Метою візиту стало ознайомлення з соціально-політичною обстановкою в регіоні, а також з діяльністю Національної гвардії, Збройних сил та правоохоронних органів України і налагодження співпраці України з державами-членами ОБСЄ.
«В список інспектованих районів була включена територія Автономної Республіки Крим. Це свідчить про те, що наші держави-партнери не визнають незаконну спробу РФ анексувати частину української території, надаючи тим самим, підтримку нашій державі у боротьбі за її цілісність та недоторканість», - наголосив керівник групи супроводження полковник Владислав Пономарьов.
Під час зустрічі заступник командира частини з громадської безпеки підполковник Сергій Загреба відповів на запитання членів інспекційної групи та ознайомив присутніх з історією частини, розповів про призначення, завдання та напрямки роботи підрозділів Національної гвардії. Також він коротко охарактеризував обстановку в районі проведення операції Об’єднаних сил.
«З грудня 2014 року особовий склад військової частини 3057 бере безпосередню участь в антитерористичній операції та операції Об’єднаних сил на території Донецької області. На даний час особовий склад залучається для виконання завдань з протидесантної оборони на десантно-доступних ділянках узбережжя Азовського моря, здійснює контроль пересування громадян та проїзд транспортних засобів на блокпостах. Крім того військовослужбовці бригади забезпечують охорону важливих об’єктів інфраструктури м. Маріуполь», - зазначив підполковник Сергій Загреба.
За результатами проведених заходів група складе відповідний звіт, який буде представлений країнам-учасницям ОБСЄ.

 NEWS

 NEWS

Вадим Вигінний

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

18.07.2019 12:19