Терирорія Вільних Людей – «Файне місто»

Терирорія Вільних Людей – «Файне місто»
«Файне Місто» - єдиний фестиваль України, який входить до асоціації європейських фестивалів, а також займає передові місця у списках кращіх оупен-ейрів країни. Цю подію щороку з нетерпінням чекають тисячі фестивальників. 

 Окрім цікавої та насиченої музичної програми «Файного міста» 2019, у концепції фестивалю – створити Місто Вільних Людей з власною архітектурою, громадянами, законами та органами місцевого врядування. Тому що «Файне місто» - це в першу чергу незабутні емоції абсолютної свободи, відриву та надзвичайних пригод. 

 Кожен мешканець Міста при вході на фестиваль отримає паспорт Файної Людини, який зможе зареєструвати, звернувшись у місцевий РАГС на фестивалі. Також тут можна легалізувати свій сімейний стан незалежно від раси, віросповідання, статі, освіти та коліру волосся. 

Кожен мешканець матиме змогу долучитися до покращення якості життя у Місті Вільних Людей. Усі зауваження та побажання щодо організації міста будуть прийматися у міські Ратуші – головному виконавчому органі фестивалю. 

Разом з тим усіх Вільних Людей просять дотримуватись Конституції Файного Міста (правила перебування на фестивалі), за дотриманням якої буде слідкувати Патруль Файного Настрою. 

 «Файне Місто» гарантує, що якщо ви потрапите на Територію Вільних Людей, ви вже ніколи не будете такими як раніше. 

 Усіх бажаючих долучитись до Міста Вільних Людей запрошуємо у Тернопіль, 25-28 липня, фестиваль «Файне Місто» https://fainemisto.com.ua/


Джерело: https://fainemisto.com.ua/

Категорії: Новости Новини Києва Новости Винницы Новости Житомира Новини Львова Новости Одессы Новости Полтавы Новости Тернополя Новости Ужгорода Новости Харькова Новости Хмельницком Новости Херсона Новости Ивано-Франковска

07.07.2019 14:15