Фестиваль «Файне місто» - легендарна подія цього літа.

Фестиваль «Файне місто» - легендарна подія цього літа.
З 25 по 28 липня у Тернополі відбудеться один з наймасштабніших оупен-ейр фестивалів України – «Файне місто». 

 Свій початок фестиваль бере ще з 2013 року. Тоді однодумці зібрались у парку ім. Шевченка, на острівку «Чайка». Та вже за 6 років подія масштабувалась, від «вечірки друзів» до легендарного оупен-ейру, що збирає десятки тисяч фестивальників. 

 У 2017 році Файне місто було визнано кращим музичним фестивалем в Україні, за версією читачів музичного онлайн-журналу Karabas Live. На сьогоднішній день «Файне місто» не лише займає перші місця в списку кращіх літніх оупен-ейрів, а також входить до асоціації європейських фестивалів. 

 У 2019 на семи сценах фестивалю з’являться: Powerwolf, Arch Enemy Kadebostany, Eluveitie, Eskimo Callboy, Avatar, The HARDKISS, Бумбокс, O.Torvald, Emil Bulls та ще понад півсотні популярних українських та іноземних виконавців. Повний розклад фестивалю - за посиланням: https://fainemisto.com.ua/schedule.


Джерело: https://afisha.guru.ua/event-107-fajne_m%D1%96sto/

Категорії: Новости Новини Києва Новости Винницы Новости Житомира Новости Запорожья Новини Львова Новости Одессы Новости Полтавы Новости Тернополя Новости Ужгорода Новости Харькова Новости Херсона Новости Ивано-Франковска

05.07.2019 10:37