На Стрийщині проведуть Молодіжний Форум 2019

На Стрийщині проведуть Молодіжний Форум 2019
Ірина Яців інформує в Facebook:

 А ви чули новину? Зовсім скоро у нашому місті Молодіжний Форум Стрийщини. Отож, якщо тобі 13 – 18 років і Ти маєш безліч цікавих ідей, сповнений енергії та готовий змінювати світ на краще, тоді запрошуємо взяти участь у Молодіжному Форумі Стрийщини 2019. 

Приєднуйся до команди однодумців, які бажають зростати та творити зміни у своїх громадах і країні.

 Що для цього треба зробити? 

 Заповнити форму в посиланні:https://docs.google.com/forms/d/1qFzszzWU2RCw0fUYZVGmTJi0qQkuz-ECF7QDYRjuy-0/edit Ти отримаєш: - нові практичні інструменти для зростання власного лідерського потенціалу; - можливість втілити свої ідеї в життя; - нових друзів, з якими можна творити зміни у власному місті чи селі На Тебе чекає: - зустрічі з відомими та успішними людьми нашої країни, надихаючі виступи та поради, які допоможуть Тобі творити щасливе майбутнє; - участь у тренінгах та майстер-класах на різноманітні тематики: лідерство, цілепокладання, командотворення, проектний менеджмент, волонтерство від провідних експертів Львівщини; - смачне частування; - приємні несподіванки Дата проведення Форуму: 20 червня 2019 року. Місце проведення: стадіон "Сокіл" Відбір триває до 31 травня! Поспіши! 

Результати відбору учасників Молодіжного Форуму Стрийщини стануть відомі 10 червня 2019 року. 

Кожного учасника буде повідомлено особисто та вручено запрошення! МОЛОДІЖНИЙ ФОРУМ Це місце, де можна здійснити ТВОЮ мрію!



Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Стрия

02.05.2019 15:18