«АТБ» - партнер Чемпіонату України зі спортивних танців

 NEWS

Змагання, що відбулися в місті Трускавець, прикували до себе увагу танцівників та вболівальників цього виду спорту з усієї країни 

16–17 березня тисячі професійних танцівників приїхали до Трускавця, де відбувся Чемпіонат України зі спортивних танців. У змаганнях узяли участь представники різних регіонів нашої країни. На розсуд глядачів та суддів вони продемонстрували свої вміння у повільному та віденському вальсах, танго, квік-степі, фокстроті, ча-ча-ча, джайві, самбі, румбі, пасадоблі та інших стилях танцю.

Чемпіонат, який проводився під патронатом міського голови Трускавця Андрія Кульчинського, мав статус міжнародних рейтингових і класифікаційних змагань зі спортивного танцю. Серед організаторів заходу – Асоціація спортивного танцю України та її львівський обласний осередок, Відділ культури Трускавецької міської ради, а також клуб спортивного танцю «Ювента Денс». Партнером заходу стала мережа «АТБ», яка наразі активно розвиває свою торговельну діяльність по всій Львівщині.

«Соціальна орієнтація бізнесу – це базова складова в діяльності компанії. Програми, спрямовані на реалізацію цього завдання, є невід'ємною частиною нашої стратегії. Однією із принципових позицій «АТБ» при освоєнні нових регіонів є повага та збереження регіональних культурних традицій. Така позиція компанії проявляється не тільки в роботі з місцевими регіональними виробниками, а й в активній участі в соціальних і культурних заходах», – наголосив Олег Цісінський, начальник відділу регіональної торгівлі Західної філії ТОВ «АТБ-Маркет». За його словами, до вищезазначених позицій входить підтримка різноманітних видів спорту. Програми, спрямовані на популяризацію здорового способу життя, зміцнення та формування здорової нації не тільки серед молоді, а й серед різних соціальних груп – завжди посідали пріоритетне місце в соціальній діяльності компанії. «Як і мережа «АТБ», сьогоднішній захід об’єднує людей із найрізноманітніших куточків країни. Тут безліч талановитих дітей, молоді, дорослих спортсменів. Можна тільки уявляти, наскільки суддям буде складно обрати найкращих із них…», – підкреслив пан Цісінський.

Незважаючи на його побоювання, міжнародна команда експертів змогла визначити переможців у кожній із вікових груп. Прозорість та чесність результатів була забезпечена кропіткою роботою суддівської колегії, до якої увійшли вітчизняні та міжнародні фахівці: судді з Польщі, Молдови та країн Прибалтики. До речі, у межах змагань до Трускавця вперше приїхав Святослав Влох, президент Асоціації спортивного танцю України. Саме він й очолив суддівську колегію.

«Рівень учасників надзвичайно високий. Вперше в Трускавці відбувається чемпіонат України зі спортивних бальних танців, подібні чемпіонати організовувались тільки в великих містах. Хочу подякувати компанії «АТБ» за спонсорську допомогу, за сприяння в проведенні цього заходу. Гадаю, національна мережа «АТБ» буде надалі нас підтримувати…», – наголосив Юрій Задорожний, керівник клубу спортивного танцю «Ювента Денс», тренер та суддя вищої категорії Асоціації спортивного танцю України.

Як повідомлялося раніше, корпорація «АТБ» – об'єднання великих українських підприємств, що здійснюють свою діяльність у таких сферах бізнесу, як роздрібна торгівля, виробництво і продаж продуктів харчування, надання послуг у сфері спорту та відпочинку. Група компаній «АТБ» – лідер вітчизняної торговельної галузі. Нині її торгова мережа нараховує 1002 магазини у 256 населених пунктах 22 областей України. Понад 3,5 мільйона українців щодня здійснюють покупки в «АТБ».


 NEWS

 


Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Трускавця

20.03.2019 11:40