Дільничний офіцер з Волновахи знайшов 14-річного хлопчика, який втік з дитячого будинку

Впродовж 4 днів вихованець маріупольської школи-інтернат №2 значився у розшуку. Хлопець пішов з дитячого закладу та планував потрапити до Краматорська. Весь цей час мандрівник ночував де прийдеться та голодував. На щастя, громадяни не залишилися осторонь та повідомили в поліцію.

24 лютого до правоохоронців Лівобережного відділення поліції надійшло повідомлення від вихователів школи-інтернат №2, які розповіли, що близько 22.00 втік 14-річний хлопчик. Було встановлено, що дитина вже не вперше йде з закладу. У вересні 2017 року поліцейські Волновахи вже знаходили втомлену та брудну дитину без будь-яких документів. Як і минулого разу, підліток втік, щоб потрапити до Краматорська до своїх родичів.
Вчора ввечері до дільничного офіцера поліції звернулися місцеві мешканці, які розповіли, що бачили в магазині самотнього хлопчика у районі Південний м. Волноваха. Поліцейський пішов на пошуки неповнолітнього і відразу встановив його. Хлопчик намагався обдурити дільничного і називався іншим ім’ям, але за прикметами правоохоронець впізнав його.
Дитину забрали співробітники ювенальної превенції з Маріуполя та провели з ним профілактичну роботу, пояснивши, що такі мандрівки можуть закінчитися трагічно, адже, щоб діти були у безпеці, їм потрібно постійно знаходитися під наглядом дорослих.
Поліцейські Волновахи дякують сумлінним громадянам, яким не байдуже доля дітей.

Волноваський відділ
поліції Донецької області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Волновахи

28.02.2019 13:32