Авдіївські поліцейські завадили пересиланню наркотиків із Запорізької області

Авдіївські поліцейські завадили пересиланню наркотиків із Запорізької області
Минулого дня мешканець Запорізької області у прифронтовому місті за допомогою служби експрес доставки намагався отримати посилку з марихуаною. У відношенні правопорушника відкрито кримінальне провадження.
Минулого дня під час несення служби у відділенні служби експрес доставки вантажів правоохоронці помітили чоловіка, який отримав посилку та намагався уникнути з ними зустрічі.
Під час перевірки з’ясувалося, що посилка містить поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну.
Власником речовини виявився 32-річний мешканець Запорізької області. Чоловік зізнався, що виявлена речовина є марихуаною, яку він самостійно виготовив з дикорослої коноплі.
Наркотична речовина вилучена та направлена на експертизу, а у відношенні правопорушника відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309«Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Покровський відділ
поліції Донецької області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости

22.02.2019 12:14