Вона впроваджує пробацію

Керівник з великої літери, яка не сприймає працівників як гвинтик у великій машині, яка небайдуже ставиться до роботи та з усією віддачею поглинута в ній, це є начальник Центрального районного відділу філії державної установи «Центр пробації» в Донецькій області підполковник внутрішньої служби Пересічна Світлана Євгенівна, 22 лютого 1977 року народження, за освітою правознавець, зі стажем роботи в кримінально-виконавчій службі понад 13 років.

З 2005 року Світлана Євгенівна, після закінчення Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого, з новими силами та знаннями прийшла до служби інспектором Жовтневого МВ КВІ. А вже за рік перебувала на посаді заступника начальника. Вона своєю наполегливістю та стратегічним направленням, впевнено крокуючи до мети, ще за рік обіймає посаду начальника Жовтневого МВ КВІ, а на сьогодні – начальник Центрального РВ пробації. В своїй роботі посадові обов’язки виконує з повною самовідданістю та постійно опановує нові сфери діяльності. Підвищує свій професійний рівень, отримала посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою. Брала активну участь у тренінгах та семінарах: «Методика когнітивно-поведінкового втручання», «Застосування методики оцінки ризиків і потреб дітей в конфлікті із законом», «Огляд застосування основних методик і практики в Маріуполі», «Методика оцінки ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення неповнолітньою особою», «Отримання знань про Європейську концепцію пробації», «Поширення знань про Європейську концепцію пробації», «Когнітивно-поведінкове втручання: тренінг з корекції поведінки, навчання навичкам і зміни переконань», «Досудова доповідь», «Базові навички вирішення конфліктів та медіації».

Світлана Євгенівна одна з Центрального районного відділу, яка отримала сертифікат, який засвідчує успішну участь у навчальному курсі за програмою підвищення кваліфікації персоналу уповноваженого органу з питань пробації з реалізації пробаційних програм.

Світлана Євгенівна вміє повести за собою, вміє йти попереду колективу, мотивуючи інших своїм прикладом. В ній виражається внутрішня сила, енергія людини, впевненість в собі, такий керівник бере відповідальність і за себе, і за колектив. Вона дивиться вперед і бачить мету, приймає правильні рішення, правильно діє і неодмінно завершує справу успіхом та перемогою.

Володіє вагомими знаннями, вміло використовує їх в роботі і житті та навчає нас. Розумно розподіляє обов’язки, здатна швидко орієнтуватися в будь-якій екстремальній ситуації. Здатна чути наші переживання, побажання, пропозиції, знаходить з кожним особистий контакт. Життя інколи не передбачуване, то Світлана Євгенівна готова кожного втішити, проявляти людяність і розуміння в самих різних негараздах, які виникають у побуті. Завдяки цим її якостям в нашому колективі атмосфера теплоти, довіри і безпеки. Головне – прийти до роботи з посмішкою та протягом робочого дня з нею і лишитися.

Завжди відкрита для нових ідей та проектів. Є учасником пілотного проекту «Реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні», яка покликана зменшити рівень підліткової злочинності. Має подяки та грамоти за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, пов’язаних з реалізацією державної правової політики від керівництва служби, Міністра юстиції України, Голови районної адміністрації, благодійних організацій, навчальних закладів.

Світлана Євгенівна своїм досвідом, наполегливістю та вмінням відчайдушно робити свою роботу на «відмінно» зростила підлеглих, які на сьогодні займають керівні посади в інших підрозділах пробації та впроваджують пробацію на містах.

Бути хорошим начальником дано не кожному, але нашому колективу з Вами дуже пощастило! Це справжній талант — бути таким професіоналом своєї справи.

22 лютого Світлана Євгенівна святкує свій день народження. Бажаємо завжди залишатися такою же уважною, життєрадісною, креативною, тактовною, цілеспрямованою, яка вміє передбачати всі ситуації на два кроки вперед. Ми бажаємо Вам творчих успіхів та кар’єрного зросту, сімейного благополуччя та звичайного людського щастя. Щоб Ваше особисте життя тільки надихало Вас до нових подвигів в роботі, а робота стимулювала до добробуту і комфорту у Вашому будинку. Вітаємо!

Марина Сорока,

Заступник начальника Центрального районного відділу

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

22.02.2019 10:59