Правоохоронці у складі піших та автопатрулів дбатимуть про спокій громадян впродовж вихідних

Допомогу поліцейським надаватимуть військовослужбовці Нацгвардії України.На головних площах міст керівники територіальних підрозділів поліції проінструктували особовий склад та оголосили основні вимоги та завдання несення служби.

Так, збільшено кількість патрулів в публічних місцях, сили яких направлені на протидію вуличній злочинності, незаконному обігу зброї та наркотиків, викриття розшукуваних осіб.

В Маріуполі до правоохоронців звернувся заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Донецькій області Олег Неборак. Він наголосив на виявленні та припиненні діяльності організованих груп та злочинних організацій, попередженні вчинення тяжких злочинів та своєчасному реагуванні на всі повідомлення громадян.


На охорону публічного порядку задіяно майже 1000 поліцейських та військовослужбовців Нацгвардії України. Крім того, посилено роботу мобільних та стаціонарних блокпостів, збільшені наряди вийшли на залізничні та автовокзали.
Тільки в Маріуполі з особового складу сформовано 44 піших патруля, 9 автопатрулів та 10 екіпажів патрульної поліції.

Шановні мешканці та гості регіону, просимо з розумінням поставитися до впроваджених заходів, які спрямовані на збереження Вашої безпеки!

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

15.02.2019 17:35