З підпільного «алкоцеху» у Чернігові поліція вилучила півтори тонни фальсифікату

Вартість сировини та вже готових до реалізації алкогольних напоїв, які вилучили правоохоронці, оцінюється у понад мільйон гривень.



Викрили їх працівники Управління захисту економіки в Чернігівській області спільно зі слідчими Чернігівського відділу поліції та співробітниками головного управління державної фіскальної служби в області під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури.



Поліція виявила та вилучила 800 літрів рідини з запахом спирту, більше тисячі коробок з написами, які імітують торговельні марки відомих світових виробників міцних алкогольних напоїв, кількасот пляшок і коробок (bag-in-box) з готовим фальсифікатом.



Підпільники для створення ефекту «справжності» свого «продукту» мали в запасі понад півтисячі марок акцизного збору «DutyFree».



Також вилучено електронасоси зі шлангами та фільтрами для перекачки спиртової суміші безпосередньо в пакети, пристосування для наклеювання наліпок на пляшки.

Про якість гаражного віскі і коньяку свідчать півсотні вилучених пляшок з есенцією та барвниками, які перетворювали водно-спиртову суміш в елітні напої.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області за матеріалами управління захисту економіки

Джерело: gorod.cn.ua

Категорії: Новости Чернигова

15.02.2019 09:45