У Дрогобичі затримали злочинну групу(ФОТО)

У Дрогобичі затримали злочинну групу(ФОТО)
Зловмисники, котрі впливали на криміногенну ситуацію в регіоні, викрили працівники управління стратегічних розслідувань поліції Львівщини спільно з оперативниками Дрогобицького відділу поліції. До затримання рецидивістів залучали бійців спецпідрозділу КОРД.

«Трьох зловмисників затримали вчора, 10 лютого, близько 21.00 після скоєння крадіжки з квартири на вулиці Шевченка у Дрогобичі, коли вони саме «ділили здобич» - викрадені гроші та майно», - розповів очільник поліції Львівщини генерал поліції третього рангу Валерій Середа.


Особи затриманих встановлені – ними виявились троє місцевих мешканців, двоє віком 28 років, котрі раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності та третій – 35-річний.


За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу.

«Під час санкціонованих обшуків у помешканнях зловмисників та в орендованому гаражі поліцейські виявили та вилучили зброю, боєприпаси різного калібру, гранати, готівкові кошти та інші речові докази. Встановлено, що вони підтримували так звані «злодійські традиції» та впливали на криміногенну ситуацію у регіоні», - зазначив Валерій Середа.

Вилучену зброю та боєприпаси скеровані в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України для проведення експертизи. Проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Львівської області






Джерело: lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Дрогобича

11.02.2019 18:07