Браконьєрів-електровудочників затримано на «гарячому»

06 лютого в ході проведення спільного рейду по контролю за станом охорони та використанням об’єктів рослинного та тваринного світу в Сновському районі Чернігівської області на річці См׳яч, громадським інспектором з охорони довкілля Державної екологічної інспекції у Чернігівській області спільно з громадськістю та працівниками правоохоронних органів, виявлено та затримано трьох осіб, які проводили незаконний лов риби із застосуванням електроструму.



При цьому порушники відловили риби цінних порід понад 30 кг, а саме: плітки-144 штуки, щук-28 штук та 3 окуні. На місце, по телефону гарячої лінії, викликано слідчо-оперативну групу Сновського відділення поліції Менського ВП ГУНП в Чернігівській області.



Осіб порушників встановлено та доправлено до Сновського відділення поліції для складання відповідних матеріалів. У зловмисників вилучено незаконно виловлену рибу, гумовий човен, підсаку, акамулятор з дротами, ліхтар та прилад для електролову. Сума заподіяної шкоди становить понад 20 тисяч гривень. Сновським відділенням поліції внесено запис до ЄРДР та порушено кримінальне провадження по ст. 248 КК України.



ДЕІ у Чернігівській області

Джерело: gorod.cn.ua

Категорії: Новости Сум Новости Чернигова

08.02.2019 12:08