Мешканців Стрийщини та гостей запрошують на Стрийський Вернісаж до дня закоханих

Мешканців Стрийщини та гостей запрошують на Стрийський Вернісаж до дня закоханих
stryi-tur.info інформує:
Для розвитку стратегічної цілі № 5 «Туристична привабливість Львівського регіону» Туристичний Інформаційний Центр Стрия буде проводити виставку народної творчості «Стрийський Вернісаж до дня закоханих», розповідати відвідувачам про наш чудовий Стрийський край.
До його проведення долучаються громадські організації та люди, які роблять своїми руками різноманітні прикраси, вироби, сувенірну продукцію, художники, митці, музиканти, творчі особистості, члени сімей військовослужбовців та особи з числа вимушених переселенців.

Основна увага буде зосереджена на виготовленні прикрас: з паперу, втор сировини, фетру, ниток, скла, дерева, природного матеріалу.
Для дітей - цікаві фото з казковим героєм.

Після виставки будуть запрошені бажаючи на майстер-класи від Марини Тутової (виготовлення іграшок). Перше заняття 9.02.2019 в Народному Домі м.Стрия.

Дата проведення: 08.02.2019 р. Час проведення: 10:00 – 15:00. (за умови сприятливих погодних умов).

Місце проведення: м.Стрий, майдан Ринок, центр площі, біля дерев’яного кіоску.

Співорганізатори та партнери: Екологічно туристичний просвітницький центр «Здоров’я», Агенція регіонального розвитку «Перспектива Стрийщини»

Інформаційні партнери: ТРК ЛАН, рекламно-інформаційна газета Фортуна, радіо Стрий-ФМ, радіо Фреш-ФМ.http://www.stryi-tur.info/strijskij-vernisazh-do-dnya-zako…/


Джерело: news.guru.ua

Категорії: Новини Львова Новини Стрия

25.01.2019 10:24