У Маріуполі поліцейські допомогли водієві витягти автомобіль із снігового замету

У Маріуполі поліцейські допомогли водієві витягти автомобіль із снігового замету
Близько 7 години ранку маріупольські поліцейські їхали на робочу нараду до Покровська. По дорозі, в місті Мар’їнка правоохоронці зустріли застряглу у снігу автівку.

У найближчі дні маріупольців чекає погіршення погодних умов. У зв’язку із цим прохаємо мешканців та гостей міста бути особливо уважними та обережними під час керування транспортними засобами.

Так, співробітники Приморського та Кальміуського відділення поліції побачили транспорт, що виїхав за межі дороги та не міг зрушити з місця.

Водій пояснив, що втратив контроль над авто та з’їхав у кювет, де потім застряг у сніговому заметі.

Спільними силами правоохоронці відкидали сніг та виштовхали автівку зі снігової пастки.



Поліцейські закликають водіїв не втрачати пильність і бути вкрай уважними на дорогах: обирайте безпечний швидкісний режим, відмовтеся від ризикованих маневрувань, вмикайте ближнє світло та враховуйте дистанцію між іншими учасниками дорожнього руху. Неухильно дотримуйтесяПравил дорожнього руху!

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду -телефонуйте за номером “102“ або повідомте про це аварійні служби.

На маршрутах патрулювання продовжують нести службу збільшені наряди груп реагування патрульної поліції, які не тільки контролюють безпеку на дорогах, а й готові надати допомогу всім водіям, які потрапили в біду.

Центральний відділ поліції

Донецької області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

11.01.2019 16:29