У Львові жорстоко вбили жінку(ФОТО)

У Львові жорстоко вбили жінку(ФОТО)
Громадян, котрі володіють інформацією, що допоможе встановити обставини вбивства та особу зловмисниці, причетної до скоєння злочину, поліцейські просять зголоситись на оперативну лінію 102.

У Залізничний відділ поліції 5 січня надійшло повідомлення про те, що у закинутій господарській споруді на вулиці Генерала Курмановича у Львові було виявлено тіло жінки без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. На тілі загиблої, 52-річної мешканки Дрогобицького району, були виявлені сліди насильницької смерті. Як у подальшому встановили медики, жінка померла внаслідок травм голови.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини вбивства та особу зловмисниці, причетної до скоєння злочину.

Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе у розкритті цього злочину, поліцейські просять зголоситись на оперативну лінію 102.

Відділ комунікації поліції Львівської області




Джерело: lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Львова Новини Дрогобича

08.01.2019 15:10