У Маріуполі за не притягнення до відповідальності за керування в стані алкогольного сп’яніння, водій запропонував 200 доларів (ВІДЕО)

Картинки по запросу взятка
Під час патрулювання Центрального району, увагу екіпажу привернув автомобіль Lexus, водій якого під час зміни напрямку руху не увімкнув покажчик повороту. Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Донецьуої області.
Інспектори зупинили транспортний засіб, та під час спілкування з водієм помітили у останнього ознаки алкогольного сп’яніння. Сам порушник не заперечував те, що керує автівкою напідпитку. Аби уникнути відповідальності за порушення, 56-річний водій запропонував лейтенанту поліції неправомірну вигоду у сумі 200 доларів. Водія неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність за пропозицію хабаря, натомість останній продовжував наполягати.

На місце викликали слідчих Центрального відділу поліції. Від патрульних порушник отримав постанову за ч.2 ст.122 та протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП.

Нагадуємо, що пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі караються штрафом, обмеженням або позбавленням волі.


Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

18.12.2018 15:06