У Маріуполі військовослужбовці Об’єднаних сил долучились до акції підтримки полонених українських моряків

Відзначаючи мужність та непохитність українських воїнів, що перебувають у російському полоні, на причалі Маріупольського порту військовослужбовці Державної прикордонної служби та Військово-Морських Сил провели акцію підтримки полонених українців.

25 листопада берегова охорона РФ відкрито здійснила протиправні ворожі дії по відношенню до корабельно-катерної групи українського флоту, що здійснювала перехід до портів Маріуполя та Бердянська. Росія, поширивши агресію проти України у морському просторі, захопила та утримує в полоні 24 українських моряка, серед яких є тяжко поранені.

Сьогодні, відзначаючи мужність та непохитність українських воїнів, що перебувають у російському полоні, на причалі Маріупольського порту військовослужбовці Державної прикордонної служби та Військово-Морських Сил провели акцію підтримки полонених українців.

Військовими капеланами проведено молебень за підтримання незламного бойового духу полонених моряків, здоров’я всіх воїнів України та їх повернення на Батьківщину.

«Прикордонники Маріупольського загону морської охорони, Донецького загону та військовослужбовці Військово-Морських Сил приєднуються до Всеукраїнської акції в підтримку полонених побратимів! Хлопці, ви справжній приклад патріотизму та відваги, з вами непорушна віра та сила. Разом переможемо! Слава Україні - Героям Слава!» - пролунало з уст військовослужбовців, що виконують завдання в районі операції Обєднаних сил.





Джерело: https://dpsu.gov.ua

Категорії: Новини Маріуполя

07.12.2018 16:02