У Миколаїві висадили шість магнолій(ФОТО)

У Миколаїві висадили шість магнолій(ФОТО)
У вівторок, 20 листопада, у центральному парку міста Миколаєва Львівської області висадили 6 декоративних дерев - магнолій. Вартісні рослини – подарунок місту від ПрАТ «Миколаївцемент» в межах осіннього етапу безстрокової Всеукраїнської екологічної акції «Посади дерево миру».

Мета заходу - привернення уваги людей до бережливого ставлення до довкілля, підвищення екологічної свідомості еко-патріотизму.

У соціально-екологічній акції взяли участь представники департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації та представники ПрАТ «Миколаївцемент» спільно з керівництвом міста й району.

"Кожне посаджене дерево – це один із шляхів до миру в нашій країні. Спільними зусиллями та з кожною новою ініціативою, від Заходу до Сходу в Україні з’являться алеї миру, які стануть підтвердженням миру на рідній землі. Взяти участь у Всеукраїнської безстроковій акції та посадити своє дерево миру може кожен охочий мешканець області", - зазначив директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Руслан Гречаник.

Акція «Посади дерево миру» спрямована на об’єднання зусиль представників підприємств, влади та громадськості заради усвідомлення кожного українця берегти, відновлювати та збагачувати природу.



Джерело: loda.gov.ua

Категорії: Новини Миколаєва

21.11.2018 20:32