Поліцейські Маріуполя протягом години розкрили подвійне вбивство

Картинки по запросу убил ножом
Зловмисник напав з ножем на свою співмешканку та друга, запідозривши їх у зраді. Від ран 29-річний чоловік загинув на місці, а 26-річна жінка померла в лікарні. Підозрюваний втік, але був затриманий впродовж 30 хвилин.

До поліції надійшло повідомлення від мешканців одного з багатоповерхових будинків, які повідомили, що з сусідньої квартири чути сильний галас та крики.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група Кальміуського відділення поліції.

Прибувши на місце, поліцейські виявили за вказаною адресою тіло чоловіка та поранену жінку. Потерпілу у тяжкому стані було доставлено до лікарні, де від отриманих травм вона померла.

Опитавши свідків події та перевіривши місце злочину, оперативники спільно з патрульною поліцією впродовж години встановили та затримали зловмисника на одній з вулиць Маріуполя.

Ним виявився 29-річний співмешканець жінки, а за сумісництвом – її колишній чоловік. Встановлено, що під час вживання спиртних напоїв між подружжям та другом родини сталася сварка на ґрунті ревнощів. З метою помсти зловмисник завдав своєму товаришеві та колишній дружині удари ножем.

Речові докази вилучено та направлено на експертизу.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Центральний відділ поліції

Донецької області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

14.11.2018 13:05