Підозрюваному у смертельному ДТП суд обрав запобіжний захід

Похожее изображение
Приморський суд м. Маріуполь обрав 46-річному мешканцю Волновахи, який скоїв відразу два ДТП, де один чоловік постраждав та 56-річна жінка загинула на місці, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.
Нагадуємо, що 30 жовтня 2018 року водій автомобіля «Range Rover» протягом 10 хвилин травмував двох місцевих мешканців, жінка загинула на місці. Правопорушник втік з місця пригоди, залишивши автівку, але через півгодини його знайшли правоохоронці. 46-річного чоловіка відразу затримали, а працівники слідчого управління обласного главку відкрили кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією - ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами).

Того ж вечора правопорушника було направлено до медичної установи м. Маріуполь, де він проходив огляд на стан сп’яніння.

Наразі Приморський суд м. Маріуполь обрав підозрюваному у смертельному ДТП запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.
За словами начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Донецькій області підполковника поліції Євгена Кабанова досудове розслідування триває, проводяться всі необхідні слідчі дії та експертизи.

Волноваський відділ

поліції Донецької області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя Новости Волновахи

14.11.2018 11:51