Команда Стрийщини – переможці обласних комплексних ігор Львівщини(ФОТО)

Команда Стрийщини – переможці обласних комплексних ігор Львівщини(ФОТО)
Команда Стрийського району – переможці обласних комплексних ігор Львівщини, 10 листопада, стала учасником Всеукраїнського шахового турніру VI командного Кубку Поділля з шахів.

У змаганнях взяли участь 20 команд з Вінниці, Хмельницького, Івано-Франківська, Рівного, Кам'янець-Подільського, Жмеринки, Токмака Запорізької обл., Бучі Київської обл., Липовця, Калинівки, Літина, Піщанки, Могилів-Подільського, Немирова, Ямпіля та Стрийського району.
Команду Стрийщини представляли кандидати у майстри спорту України Володимир Виваль, Олександр Соловйов, Юрій Коробов та Роман Пристай.
Змагання відбувалися за швейцарською системою в 9 турів з контролем часу 10хв + 5сек. Організатор змагань - федерація шахів м.Вінниці, президент Микола Боднар.

За підсумками змагань команда Стрийського району здобула 5 перемог, двічі зіграла внічию та зазнала двох поразок. З результатом 12 командних очок Стрийський район поділив 3 місце з молодіжною командою Вінниці, але за додатковими показниками посів високе 4 місце. Переможцем турніру стала команда з Вінниці - 17 очок, друге місце зайняв Івано-Франківськ - 15 очок. З індивідуальних результатів стриянин Роман Пристай набрав 7,5 очок та посів перше місце на четвертій дошці.
Переможці та призери нагороджені кубком, грамотами та цінними призами.



Джерело: stryi-rda.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

13.11.2018 15:36